Urnatemető

Urnairoda

Hétfőn és szerdán: 17.00–18.00
Szentmisék kérése és ügyintézés a sekrestyében a szentmisék előtt és után, e-mailen (szentmihalytig kukac gmail.com) vagy telefonon (06-1-337-8116).
Orgonás szentmise stóladíja: 4.000 Ft

Elhelyezés Urnafülke árak

Az urnafülkék megváltatók 25 és 50 évre.

Urnafülke árak
Elhelyezés 25 év lejárat esetén Egy urnafülkében elhelyezhető urnák száma mérettől függően
Alsó két sor és a felső két sor 300 000 2-3
Középső három sor 350 000 2-3
Családi urnafülke 700 000 9-12

 

Tennivalók temetés esetén

  1. Ha nincs még, urnafülke megváltása.
  2. Amikor tudható már, hogy a hamvakat a temetkezési vállalat mikor adja ki, a temetés időpontjának egyeztetése a sekrestyében.
  3. Amennyiben az urnafülke rendelkezésre áll, a sekrestyés kiállítja az urnabefogadó nyilatkozatot, amelyet a temetkezési vállalat kérhet.
  4. A sekrestyés kiállítja a temetési kikérőt, amellyel az elhunyt utolsó lakhelye szerinti plébániára kell elmenni és ott anyakönyveztetni az elhunytat. Itt különféle díjakat szedhetnek be.
  5. A temetés előtt vissza kell hozni a temetési kikérőt, az adott plébánia ellenjegyzésével.
  6. A temetésre az aktuális díjszabás szerinti ravatalozási díjat kell a sekrestyében befizetni. Ez tartalmazza a temetés, ravatal összeállítás, gyászmise költségeit, de a virágdíszítést nem.
  7. A temetésre a virágdíszítést a sekrestyéssel egyeztetett mértékben a hozzátartozók intézik.
  8. A gyászjelentésben fel kell hívni a figyelmet arra, hogy gyászolónként egy-egy szál virágot hozzanak csak, mert az urnatemetőben nincs mód a sok virág elhelyezésére. <Hozható összesen 1 db., kb. 30 cm átmérőjű, szalaggal és felirattal ellátott koszorú.